Torsdag...



Igår hade jag och Melina riktigt mysigt medans Peter var på jobbet. Efter hon ätit upp maten i flaskan så låg hon en stund på golvet på en massa mjuka filtar, tänkte att hon kanske ville träna sin lilla nacke, men ack nej hon la bara ner huvudet och låg o tittade upp mot mig.



Då la jag henne på rygg istället och tände en julbelysning som Peter har, en sådan med små lampor och färgade kuber runt så de lös i olika färgen. Den låg Melina och tittade och pratade med. Hon gjorde riktigt gurglande ljud från magen och sen lipade hon och flinade åt lamporna. Mamma´s lilla skatt, du är för go.

--



Sen när Peter kom hem så vart de o käka lite, makaroner och strimlat kebebkött, ett tips på mat som går fort att göra iordning och som är gott!

Sen klockan 21:00 tittade vi på i örnens klor på tv4film, den var rätt okej, en gammal thriller från 1992 som handlar om andra världskriget.



Efter filmen gav jag Melina mat och sen låg hon och gosade med Peter, hon älskar att ligga på hans mage med huvudet mot hans kind så hon känner att de är lite stickigt av hans skäggstubb. Om Peter lägger henne med huvudet vid bröstkorgen så försöker hon sparka sig uppåt till hans kind,haha hon är för söt. Hon tog en liten lur på Peter. Jag gick in och borstade tänderna och gjorde iordning mig för natten.



Sen gick jag och Melina till sängs. Jag somnade rätt fort.

Sen väckte inte Melina mig förrän kl 03:45 imorse.


Idag blir de väl en promenad med Melina kan jag tänka mig, medans Peter är på jobbet, de är +2.4 C här, så de är rätt skönt, och solen tittar fram. Vi ska nog gå en sväng förbi Ö&B för jag måste kolla på ett mytt diadem, mitt gick sönder imorse :S. De är rätt drygt när man klippt en sorts lugg, så nu hänger den bara i ögonen. Men men återkommer väl sen om mina fynd.Melina och jag vill även passa på att önska alla en fin 1:a advent i efterskott =). <3 Älskar er, Melina och Peter



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0