Söndag!

Natten till idag så sov jag hos mormor och plast morfar. Jag sov jättebra hela natten. Sen idag så har mamma städat hela lägenheten och ikväll kommer mormor,plast morfar, mina mostrar och mina morbröder. De ska bli skoj. Mamma ska bädda nytt i min säng ikväll och sen ska vi tända lite mysiga ljus och mysa ikväll.

Min första jul kommer vara oförglömmlig, jag tycker den var alldeles underbar, de var så roligt att träffa tomtermor.

Nu ligger jag och sover i min vagn och mamma sitter här o skriver. Hoppas ni alla har de mysigt ute i vinter mörkret.




.Sötaste Melina <3

Julen är över!

Motter Betta och mamma har tagit nya kort på mig.

Lipa lipa hela dagen!


Söt min eller vad?


Nu är min första jul över, jag tyckte den var helt perfekt. Det började med att jag vaknade sent på julaftons morgon. Mamma gick upp klockan 07:00 för hon trodde jag skulle vakna, men icke sa nicke. Då ställde sig mamma och gjorde gröt frukost, dukade fram och tände ljus. Sen klockan 08:00 var grötfrukosten klar. Kl 08:45 vaknade jag och ville ha min morgon flaska.

Sen öppnade vi våra julklappar, jag tyckte rosetten var roligast. Av mamma fick jag:

*Ett babygym (som jag fått i förskott)

*En massa babykläder i strl 62 o uppåt, för jag växer ju såå fort.

Av mormor och plast morfar fick jag:

*Diverse olika kläder

*En jätte tuff skallra

Av motter Betta fick jag:

*En jätte cool body

* 2 st tunna bomullsmössor som man har under tjockare mössor

Tack så mycket för alla klappar!

Jag var glad precis hela dagen, jag log, skrattade, pratade ja allt på en gång. Sen fick jag även träffa tomtemor, de tyckte jag var skoj. Men nästa år är jag ju lite större så då är jag nog med på ett helt annat sätt på julafton.

Idag träffade jag morfars hund Ricky, han fick slicka lite på mina händer, han vart jätteglad över att få träffa mig. Jag brydde mig inte riktigt om honom, men de kommer nog sen när jag blir lite äldre. Jag vart mest förskräckt över att en svart lurvig best var på golvet =).

Men nog för denna gång, mamma har gett mig nattflaskan nu, time to sleep.
Hejdå så länge.

JULAFTON!

Idag den 24 december 2009 är det min, Melina,Maria,Helena, Victoria Vid´s första julafton. Denna kommer att tillbringas hemma hos mormor och plast morfar tillsammans med mina mostrar och morbröder. Det är mycket snö ute och ganska kallt, så jag har i alla fall fått en första jul som är vit (snöig). Jag är lite spänd på vad som väntar nu under denna dag. Nu är klockan mitt i natten så mamma ska snart ge mig en flaska sen blir det att natta, och så kommer jag nog sova till morgonen.

Mamma har spelat uppesittarkvällen på bingolotto. Hon vann 100 :- på en lott, så de blir nya lotter till nästa omgång av bingo lotto den 30 dec.
Nu kallar plikten för mamma. Nu ska vi kolla lite till på granen och sen blir de flaskan....

Kram Kram

<3

Efter läkarundersökningen

Idag är min lilla Melina 2 månader, grattis älskling <3. Vi var på läkarundersökning idag så gick de väldans bra. Fick jätte mycket beröm för jag har tränat Melina så hon har en stark nacke.

Hon är 56.5 cm lång och väger 4955 g, snart en 5 kg bebbe :P. Men hon är den sötaste som finns. Melina hade 38.8 cm runt huvudet.

Idag har hon börjat boxas lite i luften, de ser sååå roligt ut =). Imorgon blir de väl att ha barnvakt till lilla Melina så jag får hoppa på kryckor inne i Surahammar, kul kul. Hejdå så länge.


Läkarundersökning

Idag ska jag på läkarundersökning för idag är jag prick 2 månader, grattis mammas älskling <3. Sen ska min mamma passa på att läkaren kanske hinner titta på hennes fot med, hon har nämligen stukat foten, stackars mamma. Men jag har vart extra kelig mot henne och pratat massor med henne, så jag har gjort mamma mycket glad.

De blir väl lite tråkigt fram över när inte mamma kan gå promenad med mig om hon får kryckor, men då är de ju så tur att jag har en mormor, en plastmorfar, 2 mostrar och 2 morbröder. Då kanske någon har tid att gå en promenad med mig. Igår var de min första 3:e advent, hoppas ni hade en fin advent allesammans. Nu är de inte många dagar, endast 10 dagar kvar tills min första julafton. Jag väntar med spänning. Mamma har sagt att tomten ska komma och då vill jag dra honom i skägget och lipa åt honom. Men får jag nå klappar då?, de är frågan =).

Ha de bra så länge nu, mamma ska natta mig nu. Mvh/ Melina

Sen senast.

Glömde ju skriva in uppdateringen på Melina´s vikt etc, men färska uppgifter kommer här.
Längd: 56 cm
Vikt: 4730 g
Huvudomfång: 38.4=38.5 cm

Så det känns bra att jag kom på det. Nu har jag packat färdigt min och Melina´s grejer, vi ska nämligen åka hemåt idag, det är ju bara 45 mil :S. Men aja plikten kallar, ska väl se till att allt är i ordning. CiaoMel <3

Tisdag!

Nu var det ett tag sen jag skrev här Melina, mamma ska bättra sig.
Igår så var du uppe jätte mycket, du åt först vid 19:00 tiden, sen vid kl 22:00 och sen sista gången kl 01:00. Men de häftigaste var att du inte sov nåt emellan, då var vaken och sov "räv" här med oss i soffan.
Igår natt så slutade natten med att jag fick gå upp kl halv två på natten och byta bajsblöja på dig, men de är jag glad för, att min lilla flickas kropp funkar som den ska

Idag började dagen vid kl 09:00 när jag gav Melina mat. Nu har hon ätit igen vid 14:00. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Sen efter hon ätit så la jag mig bredvid henne på soffan och hon började prata med mig på sitt gurglande sätt, jag härmade henne och hon "pratade" på, sen flinade hon upp med hela ansiktet och mitt hjärta smalt. Hion sträckte även sina händer mot mitt ansikte och kände på de, men ajj måste göra nåt åt hennes låånga naglar, men vågar inte riktigt klippa dem. Jag tror Melina börjar bli medveten om sina händer nu. Så vacker min Melina är<3.

Skulle ha promenerat med dig idag Melina, men de vart mörkt och ruggigt så fort så de får nog bli imorgon, o vet du vad Melina, imorgon fyller din morbror Johan år. Han blir 18.Vi får fira honom när vi kommer hem på fredag.

. <3 mamma älskar dig Melina


Fredag.

Idag så har jag legat med mitt baby gym och lekt mest hela tiden, den fick jag av mamma som en julklapp i förskott. Melina har flinat mycket nu på sista tiden, hon gillar när man gullar med henne. Nu ska jag passa på att mysa under mitt babygym för snart ska vi åka till affären och då måste mamma krångla på mig alla varma ytterkläder, för ny börjar kylan krypa på.

Nu är de inte långt kvar tills jag får uppleva min första jul, rättare sagt 20 dagar. Jag vet inte vad jag har att vänta mig,men de ska bli spännande. Idag var mamma in och handlade julklappar, jag åkte bil under tiden med Peter och Mikael medans mamma handlade, då sov jag gott!

Nä nu ska jag slappa lite efter att ha druckit en flaska mat, hejdå så länge.

Torsdag...



Igår hade jag och Melina riktigt mysigt medans Peter var på jobbet. Efter hon ätit upp maten i flaskan så låg hon en stund på golvet på en massa mjuka filtar, tänkte att hon kanske ville träna sin lilla nacke, men ack nej hon la bara ner huvudet och låg o tittade upp mot mig.



Då la jag henne på rygg istället och tände en julbelysning som Peter har, en sådan med små lampor och färgade kuber runt så de lös i olika färgen. Den låg Melina och tittade och pratade med. Hon gjorde riktigt gurglande ljud från magen och sen lipade hon och flinade åt lamporna. Mamma´s lilla skatt, du är för go.

--



Sen när Peter kom hem så vart de o käka lite, makaroner och strimlat kebebkött, ett tips på mat som går fort att göra iordning och som är gott!

Sen klockan 21:00 tittade vi på i örnens klor på tv4film, den var rätt okej, en gammal thriller från 1992 som handlar om andra världskriget.



Efter filmen gav jag Melina mat och sen låg hon och gosade med Peter, hon älskar att ligga på hans mage med huvudet mot hans kind så hon känner att de är lite stickigt av hans skäggstubb. Om Peter lägger henne med huvudet vid bröstkorgen så försöker hon sparka sig uppåt till hans kind,haha hon är för söt. Hon tog en liten lur på Peter. Jag gick in och borstade tänderna och gjorde iordning mig för natten.



Sen gick jag och Melina till sängs. Jag somnade rätt fort.

Sen väckte inte Melina mig förrän kl 03:45 imorse.


Idag blir de väl en promenad med Melina kan jag tänka mig, medans Peter är på jobbet, de är +2.4 C här, så de är rätt skönt, och solen tittar fram. Vi ska nog gå en sväng förbi Ö&B för jag måste kolla på ett mytt diadem, mitt gick sönder imorse :S. De är rätt drygt när man klippt en sorts lugg, så nu hänger den bara i ögonen. Men men återkommer väl sen om mina fynd.Melina och jag vill även passa på att önska alla en fin 1:a advent i efterskott =). <3 Älskar er, Melina och Peter



Tipp tapp tipp tapp tippi tippi tippi tapp , tipp tipp tapp

Nu har Melina vart med om sin 1:a advent, de tyckte hon var mysigt. Hon fick ligga och gosa med mamma. De är aldrig fel. Sen passade jag och Peter på att ta kort på lilla Melina som tomtemor/nisse. Bilder kommer nedan

Mamma´s sötaste älskling <3

Så söööt <3

Melina med tomten =) <3

Tiden flyger iväg, nu är min lilla flicka snart 2 månader, hon är en duktig liten fröken.
Den 30/11-09 slutade Melina med nattmål, hon sover fram till 06:30 på morgonen när man ger henne vid sista gången mellan kl 22:00-23:00. Det betyder att hon slutade med natt målet mellan 6:e och 7:e veckan, mamma är så stolt!
Du är den underbaraste gosigaste dottern som finns, ingen kan någonsin bli bättre!
Du är mamma´s lilla skatt <3.


Sen så har jag fått kort på Melina´s pappa som liten, måste säga att både jag och Melina är lik honom, (som bebisar då) Bedöm själva, de finns ju bilder på mig och Melina lite längre ner i bloggen.

Rasmus som liten.

En till på Rasmus som liten.


Nu vill nog Melina önska er alla en fin 1:a advent i efterskott.
Hejdå för denna gång.


RSS 2.0