Rolig dag =)

Idag fick vi veta att även moster Linda fått magsjukan, så nu blir de inte mormor och "plast" morfar på ett tag. De känns nästan som Melina är lite rastlös över att inte få träffa dem, hon träffar ju dem nästan varje dag annars.

Jag la Melina på en filt på golvet efter jag gett henne mat och gav henne skallror och sen spelade jag med en lilla sjöjungfrun speldosa med rörlig bild. Men ingenting roade henne, hon bara gnällde och grät. Tempen tog jag på henne, den var normal. Då fick mammas lilla prinsessa sitta/ligga i min famn om vart annat. Tillslut när jag la ner henne så somnade hon, mitt lilla hjärta <3.

Sen nyss hörde jag att Melina ligger och snarkar, hehe så sött <3.
Idag ska vi ut på en promenad nu på eftermiddagen och handla lite, blir väl de nödvändigaste.
Melina satt i mamma´s knä idag när jag betalade  räkningar, de tyckte inte hon va sååå skoj :), men man kan ju inte gilla allt.

Nej nu ska jag passa på att göra lite här hemma medans lilla Melina sover <3.
Hejdå så länge




Melina härmar mamma när mamma lipar =)

Onsdag :)

Inatt sov morbror Johan hos oss, de var riktigt skoj. Han tog mamma´s andra säng och placerade den i tv rummet. Jag och mamma fick hela sovrummet för oss själva, de tyckte jag var mysigt.
Jag somnade mellan 22:00-00:00 och väckte inte mamma förrän kl 05:35 någonting. Då gjorde mamma flaskan till mig och bytte på mig sen somnade jag om till klockan 09:30. Härom natten somnade jag vid 23:00 tiden och vaknade inte förrän 07:30, då ville ja va lite snäll mot mamma så hon fick vila ut.. =)

Jag är så stolt över dig Melina <3, du är världens bästa dotter..
Sen typ vid middags tid fick vi reda på att morbror Henrik hade magsjukan, han spydde vid tolvslaget och sen igen 3 på natten :S usch. Han var inte så nära Melina tack och lov. Nu håller vi oss därifrån så att varken jag eller Melina ska bli sjuka. Vi får se, jag har inte känt någonting än och Melina är som vanligt hon med. Vi vill ju inte bli sjuka till lilla Evangeline´s dop på lördag. Sen tog vi en promenad med morbror Johan och hans kompis Sinke till affären, där vi handlade mjölk och lite sådant. De var skönt att få lite luft tycker både jag och Melina.

Nu ligger Melina och tar en liten "nappy" och jag kokar matvatten till henne. Det är lite krångligt att man måste ner till ICA varje gång man skall hämta vatten till Melina, måste göra de pga att flour halten i vattnet i våran kommun är för hög (flour är bra för tänderna, men inte för stor mängd). Därför får man hämta vatten på ICA tills barnet är 1.5 år, annars får dem som "fläckar" på tänderna, (ser nästan ut som plack). De bildas inte på mjölktänderna, utan först på dem permanenta tänderna och de önskar jag inte Melina <3, så jag hämtar så gärna hennes vatten, som dem på ICA ger mig ur en speciell kran med "flour filtrerat vatten".

Nej nu ska jag passa på att slappa lite innan Melina vaknar, hehe och få lite nytta gjorde med, typ vika in tvätt och så..
Ha de så bra sålänge // Melina (och mamma Anna)


<3 <33 Finaste Melina

Onsdag :P

Idag har jag vaknat klockan 05:00 och sen fick jag flaska och ny blöja, sen somnade jag om till lite innan 09:00, då hörde mamma att jag låg och "pratade" för mig själv i sängen.. Jag har även börjat med ett "pruttande" ljud med munnen, så ibland flyger de spott ur munnen på mig. Hehe blir nog inte höjdare för mamma när jag käkar mat/gröt.. Sen kan ja även trycka ihop läpparna och blåsa luft mellan.. Mamma är så stolt över sitt lilla frö..

Sen nu i em får vi besök av mormor o morfar och kanske min moster och morbror med. Dem lovade att komma efter dem ätit, de ska bli spännande. =).

Sen på fredag kanske jag får besök av mammas kompis Jenny. Jag har träffat henne en gång men då var de som hastigast i Hallstahammar. De ska bli roligt att träffa henne igen.. Mamma och Jenny ska ta ut mig på en promenad med vagn här i Virsbo och sen ska de laga mat, o prata/gosa med mig såklart!

Aja nu kallar plikten, jag ligger surig i mamma´s säng :).Hejdå




12 Februari

Idag vände jag från mage till rygg, sen försökte jag vända mig tillbaka igen men det gick inte så jätte bra. Men de kommer de med snart. Mamma är så stolt över sin lilla Melina <3. Jag var hos mormor och morfar idag för mamma hade tvättstugan. =) Jag hade varit snäll som vanligt hos dem.

Idag den 13 Februari så fick jag och mamma lov att öppna kuvertet som farmor,plast farfar, pappa m.fl. skickat de var ett jätte sött nalle björns kort som de stod gratulationer på att jag blir 4 månader på alla <3 dag och att vi skulle ha en fin alla hjärtans dag. Tack så mycket =).

Nu ligger jag och sover i vagnen inne på morbrors rum =), men snart är de nog dags för mig att vakna...

Hejdå för denna gång =) // Melina


Motter Becca o MelinaMoster Rebecca som matar Mig =)

Jag ^^Jag med mitt favorit lejon och min snutte kanin på huvudet =)

Fredag

Natten till idag var jag en riktigt snäll tjej, jag sov större delen av natten och ville bara ha mat kl 04:00, en ny blöja och bli omstoppad igen så somnade jag om med min speldosa =). Sen vaknade  jag och mamma klockan 07:00 och så gick vi ner till morfar Micke och mormor (som nu är på jobbet).

För en stund sen låg  jag på filt och tränade nacken, lite irriterande protester får mamma allt höra, men måste träna min nacke för att orka hålla upp huvudet..

Nu har mamma matat mig och jag ligger nöjt i  min vagn och "tugga" på mina lejon jag fick av farmor,plastfarfar,pappa etc.

Idag ska jag vara en stund hos mormor och morfar då mamma ska ha tvättstugan och jag får inte följa med henne, men den dagen kommer väl med när jag får hänga med på sådana "äventyr".




  Hej svejs så länge // Melina


Tisdag!

Idag har mamma och jag packat lite inför flytten till den nya lägenheten, de gick bra. Men efter en stund somnade jag..

I förmiddags vid kl 11.00 fick jag risgröt med banan och persika igen med päron och äppel pure, de gillade jag...
Idag skulle vi har gått till kyrkis med Madde,Lilly och Luna, men mamma var för trött för att gå. Så på torsdag ska vi gå istället.
Det är mycket med flytten nu. Sen på fredag ska jag vara en stund hos mormor och morfar för då ska mamma ha tvättstugan och där låter det illa o då vill inte mamma att jag ska vara där...

Alldeles nyss är jag uppkliven från ett bad, de var riktigt skönt att få sitt hår tvättat och sedan få bada lite i baby olja, så man vart mjuk och go..

Men men nog för denna gång, nu får ni ha de bra allesammans, nu ska jag ta en lur..


//Melina




Måndag =)

Nu är det måndag igen, men för oss är de som alla andra dagar, dem bara flyter på =).
Idag ska Melina och jag till BVC, mormor kanske skulle hänga med hon också.
Ska bli spännande och se hur mycket lillan växt och gått upp..
Hon har ju börjat med smakportioner varje dag nu, hon fullkomligt älskar HIPP risgröten med banan och persika med lite banan&äppel frukt puré på, hon lämnar inte en smula av portionen. :)


Melina <3 bild från 23/1-10




Har ju "tjuvstartat" lite innan hon vart 4 månader, men hon har inte fått någon allergisk reaktion eller magknip och de visar ju bara att hon var mogen för det.
Dem rekommenderar inte att man börjar ge smakportioner förrän dem är 4 månader, pga allergi risken. Men jag menar jag är ju de enda "allergi barnet" i familjen och mina syskon fick smakportioner från 3 månaders ålder då som var rekommenderat på den tiden.

Så idag blir det nog fullt med frisk luft för våran del, och Melina sover sååå gott i vagnen när vi är ute och går. Man får ta vara på tiden nu när de är mildare ute, igår hade vi t.om. solsken stora delar av eftermiddagen. De var så skönt att känna solen värma i ansiktet, men nu får våren och sommaren gärna komma snart.
Är som sagt inte så kul att släpa vagnen på trottoarerna här hemma, som inte ens är ordentligt plogade :S..

Bilden är från den 23:e januari när min pappa Rasmus var på besök =)
Sen har jag hittat en dopklänning som ja beställt till Melina, jätte gullig tycker jag =)

Hejdå för denna gång.


Denna dopklänning är beställd :)

Lördag

Lördag

Idag har de vart en rolig dag, jag har fått olika smakportioner denna veckan, mamma tjuvstartade lite (egentligen skulle ja inte få prova på något innan alla hjärtans dag).
Men vad gör några dagar för något?

Jag har fått smaka på morotspuré, potatis och palsternacka, mosad banan, banan&äppel puré.
Men idag fick jag prova på något som var en stor succé, de var risgröt med banan och persika, jag åt upp hela portionen! Så då behövde mamma inte ge mig någon ersättning efteråt som jag annars får.
Sen tog mamma ut mig på en promenad på ca 3 km, de var
skönt att komma ut nu när de var lite mildare i luften.

Nu ligger jag och sover på morbror Johan´s säng medans mamma uppdaterar min blogg, de kan inte bli så mycket bättre än så här. Men nu ska mamma avrunda här för jag är vaken och vill nog ha lite käk nu :)
Kommer nog en bild till detta senare..
Hejdå så länge.


Sen sist

Den 23 Januari kom min pappa Rasmus och hälsade på med sin mamma Marie (min farmor) och hans låtsas pappa Patrik. Rasmus höll mig mest hela tiden, han tyckte de var lite roligt när jag log och skrattade.
Sen lagade mamma och moster Rebecca tacos medans Rasmus med  familj gav mig all sin uppmärksamhet, det tyckte jag var bra.

Pappa testade att mata mig och de gick galant, men när de kom till rapningen vart han lite osäker när jag inte rapade på en gång :P, då fick moster Rebecca ta över =).

Nu kommer lite bilder från dagen, jag hade jätte roligt.


Sötaste Melina <3

RSS 2.0